Bio hořká čokolada s mandlemi

Neohodnoceno

Organická tmavá čokoláda s minimálně 55 % kakaového podílu a 20 % celých mandlí. BIO, veganská, bez lepku a geneticky modifikovaných surovin. Skvělá kombinace jemné hořkosti a křupavosti.

Položka byla vyprodána…
78 Kč
Dostupnost: Vyprodáno
Kód: 222
Bio hořká čokolada s mandlemi
Neohodnoceno
Bio hořká čokolada s mandlemi
Novinka

Detailní popis produktu

Tmavá čokoláda Vivani s celými mandlemi kombinuje jemnou chuť hořké čokolády a křupavou strukturu kvalitních pražených mandlí (20 %). Produkt je vyroben v rodinné čokoládovně Ludwiga Weinricha v Německu, která má více než stoletou tradici výroby čokolád.

Použity jsou pouze suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství. I když jde o hořkou čokoládu, obsahuje máselný tuk (ghee) – proto není vhodná pro vegany.

Složení:

  • Kakaová hmota

  • Přírodní třtinový cukr

  • Mandle (20 %)

  • Kakaové máslo

  • Máselný tuk (ghee)

Alergeny: Obsahuje mandle a mléčné složky. Může obsahovat stopy lískových oříšků a pšenice.


Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.11 kg
EAN: 4044889003208
Energetická hodnota: 2 437 kJ / 587 kcal
Tuky: 41,1 g (z toho nasycené 18,8 g)
Sacharidy: 38,8 g (z toho cukry 32,7 g)
Bílkoviny: 10,3 g
Sůl: 0,01 g
Minimální obsah kakaových pevných látek: 55 %
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vivani je německá prémiová značka bio čokolády, kterou od roku 2000 vyrábí rodinný podnik Ludwig Weinrich prostřednictvím dceřiné společnosti EcoFinia. Značka je považována za tržního lídra v oblasti bio tabulkových čokolád v Německu a je mimořádně oblíbená i v ČR. Vivani vyrábí čokolády výhradně z organických surovin – kakao pochází z malých farmářských družstev v Ekvádoru, Dominikánské republice a Panamě, sladidlem je často surový třtinový nebo kokosový cukr, a nepoužívá se sójový lecitin ani geneticky modifikované složky. Každá tabulka má jedinečné umělecké balení – obaly navrhuje výtvarnice Annette Wessel, která jejich abstraktním stylem vyjadřuje chuťové nuance čokolády.